Eksperienca në grup është një hapësirë ku ne mund të komunikojmë ndenjat dhe mendimet mbi veten dhe botën tonë të brendshme. Nēpermjet ketij proçesi, ku secili zgjedh të përfshihet sipas dëshirës dhe nevojes, ne mund të fillojme të kuptojmë veten tonë ndryshe.

Mund të rezervoni vendin tuaj në grup duke na kontaktuar në inbox (facebook) ose në email info@groupanalysisalbania.org.

Ora 17:30

Vendtakimi Qendra Ten në rrugën Myslym Shyri

Më poshtë datat e takimeve për muajt në vazhdim.

Tetor – dt 30.10.2019
Nentor – dt 27.11.2019
Dhjetor – dt 18.12.2019